آیا فردی میتواند بدون حمایت دیگران در مسیری سخت گام برداشته و به موفقیت برسد؟ احتمالش بسیار کم است.حال تصور کنید این فرد کودکی نوپا باشد! این موضوع ماجرا را بسیار پیچیدهتر میکند. به هیچ عنوان نمیتوان منکر نقش حمایتی والدین شد. والدین در حوزه آموزش بازیگری به کودکان و نوجوانان نقش بسیار پررنگی دارند. باری اگر این نقش را به خوبی ایفا کنند، میتوانند باعث رشد هرچه بهتر فرزندانشان باشد. رعایت بسیاری از این موارد مانند راه رفتن بر روی مو است. از سوی دیگر هنرجویان کمسال نیز برای موفقیت باید بایدونبایدهایی را رعایت کنند. در این مقاله به بیان چندی از باید و نبایدهای آموزش بازیگری برای والدین و هنرجویان خواهیم پرداخت. همراه ما باشید.
باید و نبایدهای بازیگری برای والدین
نقش والدین در رشد و پرورش کودکان غیرقابل چشمپوشیست. به احتمال زیاد افراد موفق تحت تاثیر خانواده خود موفق شده و افراد ناموفق نیز تحت تاثیر خانواده خود به این جایگاه رسیده. صد البته و باز هم صد البته که نمیتوان در این مورد حکم کلی داد اما نمیتوان به کلی نیز ردش کرد. در ادامه به باید و نبایدهای آموزش بازیگری برای والدین خواهیم پرداخت.

نقش والدین در رشد و پرورش کودکان غیرقابل چشمپوشیست
در عین دیدن ضعفها، تعریف کنید
نباید دچار افراط یا تفریط شوید! این جمله به این معناست که حد تعریف یا بیان ضعف را نگه دارید. اگر تنها به نکات مثبت توجه کرده و دائماً از فرزندتان تعریف کنید او نیازی به تمرین بیشتر نمیبیند. از آن سو اگر تنها ضعفها را ببینید باعث از بین رفتن انگیزه کودکتان خواهید شد. بهترین کار این است که حد را نگه دارید.
تکنیک ساندویچ را فراموش نکنید
تکنیک ساندویچ می گوید که یک نکته منفی را در میان دو نکته مثبت بیان کنید. برای مثال اگر بیان فرزندتان در نقشی خاص خوب نبود این ضعف را در میان دو تعریف به او بگویید. برای مثال بگویید که تسلطش به دیالوگ عالی بود، بیان کمی ضعیف بود اما بازی با بدن فوق العادهای داشت! این روش باعث میشود تا در عین بیان ضعف از سرخوردگی کودکتان جلوگیری کنید.
اصرار ممنوع!
بسیار و بسیار مهم است که هیچ فشاری از سمت شما برای بازیگر شدن کودک تان نباشد. بگذارید بر حسب علاقه به سمت این رشته بیاید. بارها گفته شد و باز هم میگویم که کودکان قبرستان آرزوهای شما نیستند. این که شما به بازیگری علاقه داشتید و در این راه موفق نشدید باعث نمیشود که فرض کنید فرزندتان حتماً باید نتوانستِ شما را جبران کند.
باید و نبایدهای هنرجویان
در این بخش روی صحبت ما با هنرجویان کودک و نوجوان عزیز است. قصد داریم با مطرح کردن باید و نبایدهای آموزش بازیگری، شما را در مسیر هنرآموزی راهنمایی کنیم.

باید و نبایدهای هنرجویان
تلاش و تلاش و تلاش!
عزیزان! باور کنید که هیچکس حتی برترین استاد جهان نیز نمیتواند شما را هنرمند کند. قدم گذاشتن در این مسیر دشوار تنها و تنها به وسیله تمرینهایتان ممکن است. استاد تنها میتواند مسیر شما را اصلاح کند اما اگر شما گامی بر ندارید چگونه مسیرتان اصلاح خواهد شد؟
احترام به تجربه استاد
صد البته که نکات جدید و تجربههای نو خوب است اما باید به تجربه استاد نیز احترام بگذارید. او با سالها تلاش و ممارست در این حوزه تا حد زیادی میداند که کدام مسیرها به بنبست میرسد. از سوی دیگر شما باید با احترام خطاب به استادتان صحبت کنید از به کار بردن الفاظ گزنده بپرهیزید.
به نظر والدینتان احترام بگذارید
شاید والدینتان مانند شما در کلاسهای هنر یا بازیگری شرکت نکرده باشند اما باور کنید غرایز و تجربیات آنها گاه میتواند راهگشای مشکلاتتان باشد. پیشنهاد می شود تا تمرین های خود را حداقل یک بار برای پدر و مادرتان بازی کرده تا نظراتشان را بگویند.
جمعبندی
قدم گذاشتن در مسیر بازیگری دشواریهای خاص خودش را دارد و بهتبع قواعد خاص خود. در این مقاله به باید و نبایدهای آموزش بازیگری برای والدین و هنرجویان پرداختیم. امید است تا با رعایت این نکات گامهای استوراتری در این مسیر بردارید.
ثبت ديدگاه